Despre noi

Clinica NewMedics este prima clinică privată specializată în somnologie din România. Obiectivul nostru este să satisfacem nevoia crescândă de servicii medicale în domeniul somnologiei: diagnosticare tulburărilor somnului şi asigurarea unui tratament de specialitate pentru afecţiuni ca sforăitul sau sindromul apneei în somn (SAS).

La data organizării sub egida Societăţii Române de Pneumologie a primei Conferinţe Naţionale de Somnologie (9-11 Iunie 2005) existau în sistemul medical public doar trei laboratoare de somnologie: la Bucureşti (Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”), la Iaşi şi la Timişoara.

Înfiinţarea în 2005 a Clinicii private NewMedics este un pas important pentru dezvoltarea domeniului somnologiei în România. Pe lângă serviciile medicale oferite, Clinica NewMedics îşi propune să contribuie la informarea şi sensibilizarea opiniei publice privind gravitatea tulburărilor somnului, oferind informaţii de specialitate şi sfaturi pacienţilor şi persoanelor cu grad crescut de risc.

Personal calificat
În cadrul clinicii noastre activează un colectiv de medici cu o îndelungată experienţă în domeniu, specializaţi în pneumologie, cardiologie, neurologie, medicina muncii şi ORL.

Aparatură performantă
Clinica NewMedics beneficiază de aparatură de diagnostic şi tratament de ultimă generaţie, provenită de la producători de renume mondial (Viasys Healthcare, Fisher&Paykel, Breas). În domeniul diagnosticării tulburărilor somnului, clinica dispune atât de aparatură portabilă, care poate fi utilizată la domiciliul pacientului pentru un diagnostic iniţial (screening), cât şi de polisomnografe staţionare complexe, care oferă un maxim de informaţii clinice. De asemenea, Clinica NewMedics oferă aparatură CPAP pentru terapia sindromului de apnee în somn – aparate portabile care pot fi utilizate la domiciliul pacientului.

Respectul faţă de pacient
Prin serviciile medicale oferite şi atitudinea corectă şi deferentă faţă de pacienţi, Clinica NewMedics se aliniază celor mai înalte standarde de calitate. Respectul faţă de pacienţi şi preocuparea pe care o manifestăm faţă de sănătatea acestora ne fac să sperăm că nici un pacient nu va pleca nemulţumit de serviciile noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *